Priimatalli-luokitus

Priimatalli-järjestelmä on luotu jäsentallien työkaluksi laadun kehittämiseen.

Jäsentalli voi anoa Priimatalli-jäsenyyttä täyttäessään SuoVan ohjeen turvallisuuden ja laadun kehittämiseen ja sitoutuessaan sitä noudattamaan sekä toimitettuaan jäsenyyteen vaaditut materiaalit (ks. listaus alla).

Priimatallin tunnistaa tallilistauksessa jäsentallin kohdalla olevasta Priimatalli-logosta. Priimatallit voivat hyödyntää logoa myös omassa markkinoinnissaan ja lisäksi heille halutessaan toimitetaan tallin seinään kiinnitettävä Priimatalli-kyltti.

Vuosikokous päättää vuosittaisen Priimatalli-maksun. Tällä hetkellä maksu on 10eur/vuosi.

Turvatakseen Priimatallien koulutustason SuoVa järjestää säännöllisesti mm. ensiapu- ja matkailualan turvallisuuskoulutuksia. 

Priimatalli-hyväksynnän saannin edellytyksiä tarkennettiin vuonna 2016. Jatkossa kaikilta uusiksi Priimatalli-jäseniksi liittyviltä talleilta vaaditaan aiemminkin vaaditun lomakkeen täyttämisen sekä vuosimaksun maksamisen lisäksi seuraavat asiat:

  • kopio voimassaolevasta EA2-kortista
  • kopio vähintään yhden tuotteen turvallisuussuunnitelmasta, riskianalyysistä ja pelastussuunnitelmasta
  • kopio hygieniapassista

Kopioita yllämainituista asiakirjoista ei kuitenkaan vaadita SRL:n hyväksymiltä talleilta.

Priimatalli-jäsenyyden jatkuvuus edellyttää, että jäsenyritys palauttaa vuosi-ilmoituksen toiminnastaan (täyttää nettilomakkeen uudelleen vuosittain sekä maksaa vuosimaksun). Kopiot turvallisuusmateriaaleista tarvitsee toimittaa vain kerran. 

Lisäksi SuoVa ry suosittelee Matkailualan Turvallisuuspassikoulutuksen (MaTuPa) suorittamista.

Täytä ja lähetä sähköinen Priimatalli-lomake. Lähetettyäsi lomakkeen avautuu näytölle maksuohjeikkuna. Maksuohje tulee myös sähköpostiisi jonka olet lomakkeella ilmoittanut.

Kopiot vaadituista asiakirjoista toimitetaan sähköisesti osoitteella: info(at)kainuunvaellustalli.fi tai perinteisellä postilla: Olga Pohjola, Kissakuja 12, 88600 Sotkamo.

SuoVan ohjeet Priimatallien turvallisuuden ja laadun edistämiseksi

PDF-tiedostopriimatalli ohjeistus.pdf (1.2 MB)