Tiedotteet tallijäsenille

JÄSENMAKSULASKUT 2017 on postitettu kaikille. Jäsenrekisterimme ja täten myös tallijäsenten laskutus on Suomen Ratsastajainliiton kautta. Jäsenyytesi on ennallaan, eli tallijäsenet ovat pelkästään SuoVan jäseniä. Tämä EI TUO mukanaan SRL jäsenyyttä. Kysy rohkeasti jos jokin jää mietityttämään!

Kun olet liittynyt tallijäseneksi - yrityksesi asiakkaille tarkoitetut yhteystiedot päivitetään näille sivuille kohtaan 'Ratsasta jäsentalleilla'. Tarkasta tietosi ja tarvittaessa laita korjauspyyntö jäsensihteerille. Kun tietosi muuttuvat - muista ilmoittaa siitä jäsensihteerille ja varmistat että tietosi ovat aina ajantasalla!

Kaikki tallijäsenet (yrittäjä tai hänen edustajansa) liitetään SuoVan tallijäsenten sisäisen tiedotuksen ryhmään facebookissa. Ole itse aktiivinen, käy sivuilla välillä - jotta tiedotteet nousevat omalle seinällesi. Jos on ongelmia, hätyytä jäsensihteeriä.

Pidä sähköpostiosoitteesi ajantasalla - se on yksi tärkeistä yhteydenpitovälineistä jäsenyrityksiin. Kun osoitteesi vaihtuu, ilmoita siitä jäsensihterille.