Tietosuojaseloste

Suomen Vaellustallien Liitto ry (SuoVa ry) on Suomen Ratsastajainliitto ry:n (SRL ry) jäsenseura ja näinollen noudattaa SRL ry:n tietosuojakäytäntöä. SuoVa ry henkilöjäseneksi liittyminen, missä henkilö täyttää jäsentietona, toteutetaan ainoastaan SRL ry hallinnoimien sovellusten kautta. Samoten henkilöjäsenten kilpailulupien ja lisävakuutuksen osto toteutuu ainoastaan noiden järjestelmien kautta. Lisätietoa näihin liittyvästä tietosuojasta:

GDPR - Suomen Ratsastajainliitto (ratsastus.fi)

SuoVa ry jäsensihteerillä on pääsy Sense jäsenrekisteriohjelman tietoihin jotta pystyy hoitamaan seuran jäsenyysasioita. Muilla seuran toimihenkilöillä ei ole pääsyä rekisteriin. Rekisteristä voidaan ottaa jäsenyysraportti yhdistyken hallituksen käsiteltäväksi, mutta sen tiedot rajoittuvat nimeen, jäsenyyslajiin ja mahdollisesti asuinpaikkakuntaan. 

Tallijäsenten jäsenyyshakemukset sekä Priimatalli tietopäivitykset tehdään SuoVa ry:n www-sivujen kautta. Www sivujen ylläpitäjä on Yhdistysavain. Yhdistysavaimen tietosuojan löydät tästä: GDPR | Yhdistysavain 

 Tallijäsenen jäsenyyshakemus lähetetään www lomakkeen täytön jälkeen myös sähköpostilla SuoVa ry hallituksen jäsenille, jotta hallituksen jäsenet voivat tutustua uuteen yritykseen ja sen perusteella päättää jäseneksi hyväksymisestä. Tällä lomakkeella kysytään yrityksen tiedoista ainoastaan muutoinkin julkisia tietoja eli yrityksen nimi, Y-tunnus, jäsenhakemuksen täyttäjän nimi ja sähköpostiosoite. Kaikki lomakkeelle kerrotut asiat jäävät ainoastaan yhdistyksen hallituksen tietoon.

Priimatalli tietopäivityslomake www lomakkeen täytön jälkeen lähetetään myös SuoVa ry Priimatallivastaavan sähköpostiin, jotta SuoVa ry www sivujen jäsentallilistaukseen voidaan päivittää ko. yrityksen ajantasainen tieto Priimatallijäsenyydestä. 

SuoVa ry www sivuilla on luettelo yhdistyksen jäsentalleista. Tiedot listaukseen on koottu yrittäjien ilmoittamista tiedoista. Tiedoissa on yrityksen markkinointinimi, www-osoite, postinumero ja postitoimipaikka. 

SuoVa ry www sivuilla on yhteydenottolomake, missä henkilötiedoista kysytään ainoastaan lomakkeen lähettäjän nimi ja vapaaehtoisena tietona sähköpostiosoite, mikäli lomakkeen lähettäjä haluaa että yhdistys ottaa häneen yhteyttä sähköpostitse. 

SuoVa ry www sivuilla on yhdistyksen hallituksen jäsenten tiedot heidän suostumuksellaan - nimi, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. 

SuoVa ry www sivuilla ja markkinointimateriaaleissa sekä sosiaalisen median kanavissa olevat kuvat ovat jäsentalliyritysten toimittamia ja vastuu kuvien sallitusta käytöstä on ko. yrityksillä.