Jäsenedut

SuoVan henkilöjäsenenä saat käyttöösi Suomen Ratsastajainliiton monipuoliset jäsenedut aina vakuutusturvasta yhteistyökumppaneiden etuihin. Vakuutusturva reissaa mukanasi ratsastusretkillä kaikkialla Suomessa. Lue lisää. 

Seuraa jäsentalleja SuoVan Facebook ja Instagram sivuilla sekä #vaellustallit #retkeileratsain @suomenvaellustallit

Kuva: Kainuun Vaellustalli /Ulla Leinonen
Kuva: Talli Sólfari

Liittyäksesi SuoVan henkilöjäseneksi,täytä sähköinen liittymislomake tai ole yhteydessä jäsensihteeriin.  Sähköisessä liittymislomakkeessa valitse Seurat -kohdasta Suomen Vaellustallien Liitto ry. Yleisimmät jäsenlajit ovat SRL juniori ja SRL seniori mutta jos samassa taloudessa asuva jo kuuluu SuoVaan, voit valita myös perhejäsen juniori tai perhejäsen seniori.

Kannatusjäseneksi liitytään myös ylläolevan lomakkeen kautta, kannatusjäsenyys ei sisällä SRL jäsenetuja.

Jäsenmaksut vuonna 2024

Seniorijäsen 
66,00 eur 

Juniorijäsen 
59,00 eur 

Perhejäsen, seniori 
38,00 eur 
eli 2. ja sitä seuraavat henkilöt samasta perheestä 

Perhejäsen, juniori 
34,50 eur  
eli 2. ja sitä seuraavat henkilöt samasta perheestä 

Kannatusjäsen 
40,00 eur  
ei sisällä SRL jäsenyyttä 

Kuva: Ratsutila Toivonharju

Ota jäsenhuone haltuun 

SRL Jäsenhuoneessa tarkastat helposti jäsenyytesi voimassaolon, teet osoitteenmuutokset, tarkastat avoimet laskut.

Vuoden 2021 alusta jäsenkortit siirtyivät Jäsenhuoneelle, muovikortteja ei enää lähetetä postitse. Jäsenkortissa näkyvät mm. kilpailuluvat ja merkkisuoritukset.

Uuteen jäsenhuoneeseen kirjautuminen edellyttää, että sinulle on Sense-jäsenrekisterissä yksilöllinen sähköpostiosoite, johon ohjelma lähettää salasanan. Tämä tarkoittaa sitä ettei samaa sähköpostia ole käytetty esim. sekä vanhemman että lapsen jäsenyystietoihin.

Lapselle voi laittaa huoltajan sähköpostiosoitteen edellyttäen, että se ei ole tallennettu muille Sensessä. Jos perheessä on useampi alaikäinen jäsen ja vanhemmatkin jäseniä, yksi mahdollisuus on luoda lapselle esim. oma gmail-sähköpostiosoite ja lisätä se Senseen. 

Jäsenhuone löytyy osoitteesta oma.ratsastus.fi

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran, klikkaa Tilaa uusi salasana, syötä jäsennumerosi ja lähetä. Järjestelmä lähettää varmistuskoodin siihen sähköpostiosoitteeseen, minkä olet ilmoittanut liittyessäsi SuoVan jäseneksi. Syötä koodi www sivuilla avautuvaan ikkunaan ja pääset luomaan itsellesi salasanan järjestelmään.

Mikäli et muista esim. jäsennumeroasi, sähköpostiosoitteesi on vaihtunut aiemmin ilmoittamastasi tai perheestänne useammalla jäsenellä on ilmoitettuna sama sähköpostiosoite, ole yhteydessä jäsensihteeriin ennen ensimmäistä kirjautumisyritystä. 

Kuva: Talli Sólfari